De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

Binnenzonwering

Wij bieden een breed assortiment van binnenzonwering. Denk aan rolgordijnen, eclips, plissé, duette, odysee shades, vouwgordijnen, paneelgordijnen, verticale en horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, fractions en horren. Kom de collectie eens bekijken in onze woonwinkel.

Binnenzonwering

Lichtinval speelt een grote rol in de sfeer van uw woning. Inval van heerlijk fel zonlicht kan erg fijn zijn maar verblinding of eventueel verkleuring van uw inrichting zijn nadelen. De Stoffeerder biedt een breed scala aan mogelijkheden voor binnenzonwering. Wij zijn door Sunway gevraagd een deel van onze woonwinkel in te richten als Sunway Exposure Store. Dit betekent dat wij alle Sunway producten ter inzage in onze woonwinkel hebben hangen en iedere optie van Sunway kunnen leveren. 

Bekijk ook eens de voorbeelden op de website van de merken Sunway en Velux. Het voordeel van Sunway is dat ze in ontzettend veel maten en kleuren kunnen leveren, brede maten zonwering zijn hun specialiteit. Zonwering van Sunway is altijd maatwerk. Velux heeft standaardmaten (passend bij Velux dakvensters) en heeft snelle levering als voordeel.