De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

Binnenzonwering

Wij bieden een breed assortiment van binnenzonwering. Denk aan rolgordijnen, eclips, plissé, Duette®, odysee shades, vouwgordijnen, paneelgordijnen, verticale en horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, fractions en horren. Kom de collectie eens bekijken in onze woonwinkel.

Plissé, Duette® & Odysee shades

De plissé, Duette® en odysee shades bestaan uit mooie geplooide stoffen in verschillende transparanties en kleuren.

 

Plissé shades zijn zeer geschikt voor allerlei soorten raamvensters. In combinatie met de Duette® shades zorgen ze voor een ideale dag & nacht toepassing.

 

Duette® shades bestaan uit twee lagen stof. Kenmerkend aan de Duette® shade is de zachte uitstraling en isolerende werking, zowel in warmte als geluid. Bijzonder aan de duette is de optie om een transparante stof te combineren met een verduisterende stof. Hierdoor heb je overdag prachtige gefilterde lichtinval en ’s avonds een volledige verduistering.

 

Odysee shades is de nieuwste innovatie in shades. Deze shades hebben dezelfde isolerende werking als de duette shades met de unieke mogelijkheid de afzonderlijke cellen in en uit te vouwen. Deze shades kunt u traploos en op iedere hoogte verstellen en daarmee de inkijk naar eigen wens inregelen.