De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

Binnenzonwering

Wij bieden een breed assortiment van binnenzonwering. Denk aan rolgordijnen, eclips, plissé, duette, odysee shades, vouwgordijnen, paneelgordijnen, verticale en horizontale jaloezieën, houten jaloezieën, fractions en horren. Kom de collectie eens bekijken in onze woonwinkel.

Horren

Het is heerlijk om met regelmaat wat frisse lucht in huis te laten of de boel af en toe eens door te laten waaien. Het is niet alleen fijn maar ook gezond voor het leefklimaat in huis. Echter, insecten laat u liever buiten. Een rolhor voor uw ramen of een (plissé)hordeur zijn effectieve manieren om deze ongenode gasten buiten te houden. Ook hiervoor kunt u bij De Stoffeerder in Chaam terecht. Alle horren worden door ons ingemeten en op maat gemaakt.

 

Kent u alleen de horren met het donkere gaas van de bouwmarkt? Laat u dan eens verrassen in onze woonwinkel. Tegenwoordig zijn er oplossingen die niet misstaan in uw interieur zoals bijvoorbeeld een plisséhordeur in verschillende tinten. Mogen wij u de mooiste optie voor uw woning laten zien?