De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

Gordijnen

De Stoffeerder biedt u een scala aan mogelijkheden op gebied van gordijnen. Of het nu gaat om overgordijnen, inbetweens, vitrage, ophangsystemen en plooitypes. Wij kunnen u ontelbaar veel mogelijkheden laten zien.

Gordijnen
Overgordijnen - inbetween - vitrages

Zowel voor overgordijnen, inbetween als vitrage bieden wij in onze riante woonwinkel in Chaam een breed scala aan materialen, kleuren, afwerkopties en ophangmogelijkheden aan. 

 

Overgordijnen bepalen voor een groot gedeelte de sfeer in uw woning. Ze zorgen voor warmte en knusheid. Overgordijnen zijn in allerlei soorten en maten toepasbaar. Voor isolatie, verduistering en zonwering is het mogelijk de gordijnen te voeren. Voor de slaapkamer is een verduisterend gordijn wellicht gewenst. Wil je de afwerking met een zoom of met loodveter? Wij laten u graag kennismaken met alle mogelijke opties. 

 

Inbetween gordijnen zitten wat materiaal betreft tussen overgordijnen en vitrage. De stof is half transparant en is in verschillende kleuren verkrijgbaar, zowel effen als met motief. Inbetween gordijnen worden vaak gebruikt als gordijnstof en vitrage ineen. Hoewel de stof dikker is dan die van glasgordijnen kan er nog steeds van binnen naar buiten worden gekeken, andersom overdag echter niet. De inkijk van buitenaf zal 's avonds niet helemaal afgesloten worden. 

 

Ook voor vitrage hebben wij verschillende opties in onze woonwinkel. Vitrage wordt vaak geleverd in wit of ecru maar er zijn meerdere opties. Zowel qua stof als kleur. Wij geven u graag advies op maat. 

Kijk voor inspiratie alvast eens op: