De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

Gordijnen

De Stoffeerder biedt u een scala aan mogelijkheden op gebied van gordijnen. Of het nu gaat om overgordijnen, inbetweens, vitrage, ophangsystemen en plooitypes. Wij kunnen u ontelbaar veel mogelijkheden laten zien.

Ophangsystemen & plooitypes

Heeft u zich al eens verdiept in de verschillende ophangsystemen en plooitypes? De Stoffeerder in Chaam heeft alle verschillende opties voor u ter inzage in de woonwinkel hangen.

 

Wilt u een standaard gordijnrails of is een roede meer uw smaak? Deze zijn beschikbaar in verschillende materialen zoals hout, aluminium, rvs, smeedijzer, etc. Denk ook aan de vele afzonderlijke onderdelen als ringen en eindstukken waarmee u een persoonlijk accent kunt toevoegen.

 

Ook wat plooitypes betreft zijn er veel verschillende opties. De Stoffeerder zal u de opties laten zien en op maat advies geven. De wave is nu bijvoorbeeld een populaire plooi omdat deze zo natuurlijk valt. Het nadeel is echter dat deze bij geopende gordijnen breed hangt. Bij een smalle woonkamer of pui met veel glas en weinig muur is dit wellicht niet de mooiste optie. De Stoffeerder denkt mee en geeft u een eerlijk advies op maat.