De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

De Stoffeerder

Bij De Stoffeerder staat een vast team van professionals voor u klaar, bestaande uit eigenaren Frank en Jose en vaste medewerkers Mariëtte en Peter. Samen zorgen zij voor een warm welkom in de woonwinkel en een deskundig op maat advies voor uw stoffering.

Over ons / historie

Sinds 1995 zijn Frank en Jose Goos de trotse eigenaren van De Stoffeerder in Chaam. De woonwinkel bestaat echter al sinds 1983 en is door hen samen met alle kennis en ervaring overgenomen van de oprichter Sjef van Joke Moeskops.

 

Frank zit reeds zijn gehele werkende leven in “de branche”. Jose komt oorspronkelijk uit de zorg en is samen met Frank de uitdaging aangegaan. Wat Frank en Jose kenmerkt? Het is hun Brabantse gastvrijheid waardoor je je meteen welkom voelt in de winkel, hun professie en vakkennis die maken dat je weet dat je op de juiste plek bent en hun persoonlijke aandacht en eerlijkheid waardoor je de juiste keuzes maakt om van jouw huis een thuis te maken.

 

Frank en Jose werken samen met een team van professionals. Vaste medewerkers van De Stoffeerder zijn Mariëtte en Peter. Mariëtte (30 jaar in dienst) verzorgt alle naaiwerkzaamheden en Peter (25 jaar in dienst) doet alle plaatsingen. Samen vormen zij een hecht team dat ervoor zorgt dat uw wens perfect wordt uitgevoerd.