De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

De Stoffeerder

Bij De Stoffeerder staat een vast team van professionals voor u klaar, bestaande uit eigenaren Frank en Jose en vaste medewerkers Mariëtte en Peter. Samen zorgen zij voor een warm welkom in de woonwinkel en een deskundig op maat advies voor uw stoffering.

Werkwijze

Wanneer u de winkel binnenkomt zult u versteld staan van het aanbod. Onder het genot van een kop koffie of thee zullen Frank of Jose uw wensen met u doorspreken. Weet u precies wat u zoekt of bent u nog oriënterende? Door de persoonlijke aandacht zullen zij u meenemen op een reis door de winkel waarin nog veel meer mogelijk blijkt dan u wellicht had gedacht.

 

Wanneer u tot een keuze bent gekomen kunt u verschillende stalen mee naar huis nemen om de juiste kleur te kiezen bij uw interieur. Frank maakt vervolgens met u een afspraak om gratis en vrijblijvend op te komen meten. Hierna zult u een complete offerte ontvangen van De Stoffeerder. Wanneer uw keuze definitief is, worden alle materialen besteld. Afhankelijk van de levertijd en van uw wensen zal daarna de plaatsing worden ingepland. Dit kan in één keer maar ook in etappes.

 

Quote van een klant (om te de persoonlijke aandacht en het meedenken te benadrukken):

 

“Toen wij gingen verhuizen wilde ik graag mijn gordijnen meenemen, de maten kwamen alleen niet overeen. Ik had zelf gedacht dat het gewoon geen optie was maar belde toch met Jose, zij heeft immers de jarenlange ervaring. Jose kwam met het idee om een andere kleur strook aan de onderkant van mijn gordijnen te zetten. Het is een prachtig resultaat geworden.”