De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

VLOEREN

Of u nu opzoek bent naar tapijt, laminaat, PVC of Vinyl, bij De Stoffeerder bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een maatwerk advies voor uw vloerbedekking.

Laminaat

Laminaat is één van de populairste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren. Bovendien is laminaat erg duurzaam. Er zijn veel verschillende merken en uiteenlopende kwaliteiten verkrijgbaar. De Stoffeerder heeft ervoor gekozen alleen laminaat van het merk Quickstep aan te bieden. Hun laminaat kenmerkt zich door de slijtvastheid, lichtbestendigheid en het antistatische. Daarnaast levert Quickstep een uitgebreide fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. Ook voor vochtige ruimtes is er een speciale kwaliteit wat maakt dat laminaat geschikt is voor uw gehele woning. 

 

Bij het leggen van laminaat wordt soms onvoldoende aandacht besteed aan de ondervloer. Wij van De Stoffeerder weten uit ervaring hoe belangrijk een goede ondervloer is. Deze maakt onder andere het verschil in contact- en reflectiegeluid. Wij adviseren u welke ondervloer het beste past in uw ruimte, in combinatie met het laminaat van uw keuze. 

 

Bezoek onze woonwinkel in Chaam om de verschillende tinten, groeven en dessins te ervaren. Wij hebben zowel laminaatplanken als –tegels in ons assortiment.

 

Quote: “Wist u dat Quickstep laminaatplanken levert van twee meter lengte, soms ook wel landhuisdelen genoemd? Door dit grote formaat sluiten de laminaatvloeren van onze merken nog beter aan bij de uitstraling van een houten vloer.” 

 

Kijk voor inspiratie alvast eens op: