De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

VLOEREN

Of u nu opzoek bent naar tapijt, laminaat, PVC of Vinyl, bij De Stoffeerder bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een maatwerk advies voor uw vloerbedekking.

PVC

PVC vloeren zijn bijna niet meer te onderscheiden van een echte hout of tegelvloer. PVC vloeren zijn waterafstotend, geschikt voor vloerverwarming, vloerkoeling, heeft een antislip laag en is gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is PVC onderhoudsvriendelijk, u bespaart bijvoorbeeld tijd en geld op het schuren en oliën zoals u bij een houten vloer moet doen. Een PVC vloer is leverbaar als klik- en lijmuitvoering.

 

Omdat een PVC strook of tegel geen hout bevat is deze ongevoelig voor vocht. Een PVC vloer kan dus gerust in een natte ruimte als de badkamer gelegd worden.

 

Een sterke trend is het gebruik van PVC stroken waarmee bijvoorbeeld een visgraatpatroon gelegd kan worden. Lijn Moods van het merk Moduleo heeft nu ook een divers aanbod in motieven (deze worden alleen in lijmuitvoering geleverd). Bekijk de collectie in onze woonwinkel, De Stoffeerder in Chaam.