De Stoffeerder
Maak vrijblijvend een afspraak
0161-492465 | Bredaseweg 28 Chaam

VLOEREN

Of u nu opzoek bent naar tapijt, laminaat, PVC of Vinyl, bij De Stoffeerder bent u aan het juiste adres. Wij bieden u een maatwerk advies voor uw vloerbedekking.

Tapijt

Tapijt is sfeervol, warm en zacht. Het voelt heerlijk aan als je op blote voeten door het huis loopt. Tapijt zorgt voor een luxe en warme uitstraling. Daarnaast heeft tapijt een isolerende werking die gunstig is voor uw energieverbruik. Laten we ook niet vergeten dat tapijt geluiddempend is en daardoor rust geeft.

 

De materialen, structuren en kleuren waaruit gekozen kan worden zijn eindeloos. Denk aan hoogpolig, bouclé, de bekende synthetische tapijten maar bijvoorbeeld ook natuurlijke materialen zoals sisal en wol. Ook leveren wij traplopers of (kamerbrede) karpetten.

 

Het nieuwste tapijt in ons assortiment is het AirMaster tapijt van Desso. Dit tapijt houdt stofdeeltjes vast wat zorgt voor een betere luchtkwaliteit. Met Desso AirMaster is de concentratie fijnstof in de lucht zelfs tot acht keer lager dan bij harde vloeren en vier keer lager dan bij standaard tapijt.

 

Onze ervaring met tapijt heeft ons tot diverse fabrikanten met een goede prijs / kwaliteit verhouding gebracht: